Kuinka tehdä amuletti rakkaudelle omin käsin?

Jokainen ihminen haluaa kokea molemminpuolisen rakkauden tunteen elämässään. Jopa se, joka ei myönnä sitä, syvällä sisimmässään haluaa sitä. Jos et ole vielä kokenut onnellisuutta rakastaa ja olla rakastettu, voit houkutella rakkautta elämääsi tekemällä rakkauden amuletin.

amuletti riipus rakkaudelle

Mikä on rakkausamuletti?

Rakkauden amuletti on pääsääntöisesti esine, jolle asetetaan maaginen salaliitto. Tällainen esine onnea rakkaudessa voi olla melkein mikä tahansa aineellinen esine.

Amuletti rakkauden houkuttelemiseksi toimii seuraavasti. Kun esine on läpäissyt maagisen riidan, siitä tulee tietyn energian keskittymä, jolla rakkaus tulee ihmisen elämään. Tällainen rakkaustalisman on kannettava mukanasi tai säilytettävä salaisessa paikassa, josta vain sen omistaja tietää.

Tällainen hurmaava esine muuttaa myös ihmisen ympärillä olevaa informaatiokenttää. Hän rakentaa itselleen rakkauden energiaa. Ja ihmistä ulkomaailmasta voi vetää puoleensa vain se, mitä hänellä on sisällä, mikä on hänen tunteissaan. Amuletin ansiosta henkilö tapaa matkalla ihmisiä, jotka voivat mahdollisesti tehdä hänestä hyvän parin. Mutta tämä ei tarkoita ollenkaan, että ihmiseltä ei vaadita rohkeutta rakkaussuhteiden rakentamiseen. Talisman houkuttelee vain halutun tapaamisen, mutta henkilön on silti oltava henkisesti valmistautunut tähän tapaamiseen.

Jos rakkautta lupaava tapaaminen on jo tapahtunut, et voi enää kantaa amulettia mukanasi, mutta et voi vain päästä eroon siitä. On välttämätöntä kiittää häntä ja pitää häntä huolellisesti. Tässä tapauksessa voit sanoa talismanille toisen salaliiton, joka pitää nyt todellisen rakkautesi.

Kuinka tehdä amuletti houkuttelemaan rakkautta?

  • Talismaanit rakkauden houkuttelemiseksi on tehtävä hyvällä tuulella, positiivisen aallon päällä. Koska suorittamalla tämän rituaalin kotona, täytät sen tunteillasi. Jos miehet loukkaavat sinua, on parempi selvittää tämä kauna ensin ja jatkaa sitten rituaalia.
  • Talismanit rakkaudelle on tehtävä kasvavan kuun aikana. Kuu on rakkausenergian, seksin suojelija, hän lisää varmasti amulettisi voimaa, jos otat huomioon hänen syklinsä.
  • Kun teet amuletteja ja talismaaneja suuresta rakkaudesta, sillä on merkitystä, ketä ajattelet tehdessään tällaista rituaalia. On suositeltavaa olla ajattelematta tiettyä henkilöä, johon olet rakastunut. Parempi kuvitella edessäsi kollektiivinen psykologinen muotokuva miehestä, jonka kanssa haluaisit olla. Näin voit laajentaa kykyäsi olla rakastettu.
  • Uskosi ja toivosi ovat ratkaisevia tässä maagisessa riitissä. Ei ole mitään järkeä tehdä tätä amulettia, jos et usko, että se auttaa sinua löytämään onnea suhteessa. Tällainen viehätys tuo rakkauden säteitä vain niille, jotka uskovat siihen.

Amuletti savisydämelle

Amuletti, jonka olet tehnyt omin käsin ja puhui, toimii paljon paremmin kuin jos ostaisit valmiin amuletin joltakin taikurilta. Voit tehdä oman pienen sydämesi savesta. Se on tehtävä kasvavan kuun aikana. Jollain tapaa tämä amuletti on slaavilainen, koska esi-isämme tekivät myös savesta amuletteja. Tee sellainen sydän hyvälle tuulelle, kun sinulla on vahva usko rakkauteen. Kun itse sydän on valmis, sano sille seuraava salaliitto:

"Tarpeellinen tarpeellinen, rakastava sydän, rakastava sydän. Tein itselleni onnen sydämen, rakkauden sydämen, yritän houkutella sinua. Kuulet ponnisteluni sydämelläsi, loit sinulle omin käsin, houkuttelit sinua. Niin kuin savi suli käsistäni, niin anna kunniakkaan nuoren miehen sydämen sulaa minusta. Anna rakkauden tunteen leimahtaa keskenämme, onnellisuus on mittaamaton omilla käsillämme ja me luomme. Houkuttelen nuorta miestä, puhun hänelle. Eteenpäin. Löytö. Aamen".

Savisydämen suojaamiseksi voit tehdä sille kauniin pussin. Tee pussi narulla, jotta voit kiristää sen. Käytä tällaista amulettia kaulassasi tai säilytä sitä paikassa, jossa kukaan ei näe sitä. Joka ilta on suositeltavaa kommunikoida sydämen kanssa ja kiittää sitä etukäteen onnesta rakkaudessa, joten piristät itseäsi ja täytät sydämesi kiitollisuudella.

Luonnonkivistä valmistettu amuletti

Luonnonkivistä tehdyt korut toimivat erittäin hyvin onnea rakkaussuhteissa. On suositeltavaa itse valita kivien viehätys horoskoopin mukaan. Tällaiset talismaanit houkuttelevat paitsi rakkauden tunteita, myös esimerkiksi rahaa. Mutta henkilökohtaisen onnen vuoksi tällaiselle talismanille on määrättävä seuraava salaliitto:

"Hyvin maagista rakkausenergiaa kivistä. Kiveni, kivi kimaltelee kanssani. Anna minun henkilökohtaisen onneni mennä tuohon kimalteeseen. Luon sen omin käsin. Ihminen näkee hehkuni, menee kiveeni. Yhdessä loistamme kuin kaksi kiviä, yhdessä tapaamme onnen, jollaista kukaan muu ei ole nähnyt. Joka houkuttelee, se saa kiven auttamaan. Eteenpäin. Ota se. "

Sen jälkeen tällaista kiviä on tietysti käytettävä kaulan ympärillä. Jos huomaat olevasi yrityksessä, jossa et halua houkutella ketään itsellesi, niin hurmaava koriste yksinkertaisesti piiloutuu vaatteidesi alle. Ja heti kun tunnet, että vieressäsi on potentiaalinen kiinnostava henkilö, niin poista kivi välittömästi vaatteiden alta, jotta se toimii tarkoituksensa mukaisesti.

Puinen amuletti

Herätä rakkauden tunteet henkiin tekemällä hurmaa puusta. Vain tätä varten oleva puu on valittava tietty. Valitse horoskooppisi mukaan. Tai viimeisenä keinona, ota maskuliininen puu, jos olet mies, tai feminiininen puu, jos olet nainen. Jopa tavallisesta puun oksasta voi tulla talisman rakkaussuhteessa, jos laitat siihen oikean juonen.

Kasvavan kuun iltana ota puinen amulettisi ja sano sille seuraavat sanat:

"Elämän puu, rakkauden puu, olet perheen persoonallisuus. Auta minua selviytymään, jotta voin jatkaa perhettäni. Auta minua löytämään ihminen, jonka kanssa haluaisin juurtua, jonka kanssa haluaisin olla yhdessä. Istuta voimaa, voimaa, anna minulle elämän voima, rakkauden energia. Sinun onnen hetkisi, minun rakkauden hetkesi. Sinun kanssasi löydän sen, sinun kanssasi ei ole mitään pelottavaa. Eteenpäin. Ota se. "

Anna sellaisen oksan kuivua kotonasi suojaisessa paikassa. Sanotaan, että hurmattuja oksia on hyvä ommella tyynyiksi. Muuten, samanlainen salaliitto saa määrätä elävälle puulle. Voit tehdä tämän halaamalla puuta ja sanomalla kaikki edellä mainitut. Puu vastaa erittäin nopeasti vilpittömiin pyyntöihin. Huomaat, että tilasi, ajatuksesi, tunteesi suhteista vastakkaiseen sukupuoleen ovat muuttuneet, nyt heillä on enemmän toivoa ja uskoa. Tämä tarkoittaa, että välität muita tunteita maailmalle.

Tatuointi amuletti

Mutta amuletin ei välttämättä pitäisi olla materiaalia. Jotkut valitsevat tatuoinnin amuletiksi. Muuten, jos pelkäät ottaa tatuoinnin koko elämäksi, voit tehdä väliaikaisen tatuoinnin esimerkiksi hennalla. Kesällä se on myös vartalosi koristeena. Voit valita minkä tahansa merkin, tärkein asia itsellesi on salata se tietyllä tavalla. Tässä on esimerkkejä siitä, mitä voit saada itsellesi rakkauden merkiksi:

  • Amuletti, joka houkuttelee suurta rakkautta tatuoinnin muodossa, voi tyrmätä kauniin sydämen, tietenkin, tämä tarkoittaa rakkautta. Lisäksi sydämen vaihtelut voivat olla hyvin erilaisia.
  • Se voi olla kukka, pioni tai ruusu. Tämä tarkoittaa, että haluat aistillisen ja romanttisen suhteen. Valitse tietty kuva ja mene hänen kanssaan salonkiin.
  • Äärettömyyden merkki voi tarkoittaa myös uskoasi ja halua ikuiseen rakkauteen, kumppaneiden välinen omistautuminen hallitsee täällä.
  • Se voi olla jonkinlainen parisuhde. Kaksi siipeä, kaksi lintua, kaksi eläintä. Kyse on myös onnellisista ihmissuhteista. Mutta valitse kuvat, joissa eläimet kohtelevat toisiaan hyvin.
  • Se voi olla kirjoitus "rakkaus" maailman eri kielillä. Tai lainaus, joka ilmentää suhtautumistasi tähän tunteeseen.
  • Käsien lomitus symboloi myös ihmissuhteita.
  • Se voi olla jotain, jonka olet itse keksinyt, tärkeintä on laittaa merkityksesi tatuointiin.

Amuletti hajuvesi

Voit tehdä oman tuoksusi, joka houkuttelee rakkautta elämääsi. Tätä varten tarvitset pienen hajuvesipullon ja eteerisiä öljyjä. On tiettyjä eteerisiä öljyjä, jotka sisältävät rakkauden tuoksuja.

Pudota ensin vähän perusöljyä pulloon. Se voi olla vehnänalkioöljyä, viinirypäleöljyä, oliiviöljyä. Ja lisää sitten tähän pohjaan kaksi tai kolme rakkaustuoksua, joista pidät eniten. Sydämen tunteista vastuussa olevia eteerisiä öljyjä voidaan kutsua:

  1. Bergamottiöljy - se rentouttaa täydellisesti, kiihottaa ja voi herättää mielikuvituksen.
  2. Geranium - intohimon tuoksu, se tuo uusien tunteiden myrskyn suhteisiin.
  3. Inkivääri - antaa sinulle päättäväisyyttä ja aloitteellisuutta suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen.
  4. Jasmiini - herättää aistillisuuden, lupaa romantiikkaa.
  5. Kaneli on flirttailun, mukavuuden tuoksu, se auttaa tuomaan keveyttä ja leikkisyyttä suhteisiin.
  6. Cedar - Antaa sinun ja valitsemasi ihmisen ilmaista rohkeasti toistensa salaisimmat tunteet.
  7. Ruusu - itse rakkauden tuoksu saa sinut rakastumaan toisiinsa hetkessä.
  8. Oranssi - antaa iloa suhteille, jos suhteessa ei ole tarpeeksi välitöntä, oranssi auttaa selvittämään sen.

Voitele sellaisilla väkevillä alkoholilla korvan ja kaulan takana. Muista tehdä tällainen amuletti rakkaudelle hyvällä tuulella.